Top 10 Current Affairs Quiz 27 September 2018. You must read and share.

Top 10 Current Affairs Quiz 27 September 2018



1) Which Company has appointed Ajit Mohan as MD & Vice-President for its Indian operations?
A) Flipkart
B) Facebook
C) Twitter
D) None of the above
Answer: B


2) Which Court said that linking Aadhaar with bank accounts & mobile phone numbers is not mandatory, but a must for PAN?
A) Supreme Court
B) High court
C) District Court
D) None of the above
Answer: A


3) According to the Asia Development Bank Which Country economy forecast remains unchanged at 7.3% for 2018?
A) Russia
B) USA
C) China
D) India
Answer: D


4) Commerce Ministers of India & Bangladesh Bilateral meeting was held in which city?
A) Comilla
B) Chittagong
C) Dhaka
D) Sylhet
Answer: C


5) Indian women beat Which Country by 51 runs to win T20?
A) Russia
B) China
C) Sri Lanka
D) USA
Answer: C


6) Who was awarded Champions of the Earth award?
A) Manmohan Singh
B) Narendra Modi
C) Atal Bihari Vajpayee
D) Inder K. Gujral
Answer: B


7) Recently a successful flight test of Astra was recently launched. What is Astra?
A) Beyond Visual Range Air-to-Air Missile
B) Artillery Gun
C) Submarine
D) International missile
Answer: A


8) Who has topped Barclays Hurun India Rich List 2018?
A) L.N.Mittal
B) S.P.Hinduja
C) Anil Agarwal
D) Mukesh Ambani
Answer: D


9) Which day was observed as World Tourism Day?
A) 17 September
B) 27 September
C) 07 September
D) 12 September
Answer: B


10) Jasdev Singh who recently passed away is a famous _________.
A) Commentator
B) Editor
C) Narrator
D) Politician
Answer: A